Deadline

Idag är det deadline för att anmäla sig till Konstrundan / Öppet hus som arrangeras av FIK – Förening i konst den 13-14 maj. Inför detta så ska deltagarna ha blivit medlemmar i föreningen, anmält och betalat avgiften för deltagandet, skickat in uppgifter/foton om sig/sin grupp som ska läggas in på hemsidan samt skickat in bild till den katalog som ska ordnas inför vernissaget den 22 april på NK-villan i Nyköping.

Att välja rätt konstverk som ska vara med på vernissagen är en konst i sig. Det ska vara en tavla som ska representera dig som konstnär och locka till besök i den lokal du senare ska ställa ut i. Den bör också vara vackert avbildad på ett foto som visas i vernissagekatalogen.
Det/de foton som skall visas upp tillsammans med presentationen av dig på FIK:s hemsida har också samma syfte och bör om möjligt bytas ut för varje tillfälle så mina bilder kommer att bytas ut. Läs mer på http://www.foreningikonst.se

Jag hoppas att du har möjlighet att besöka mig i min ateljé under Öppet hus-dagarna!
Det blir en hel del nya verk av olika slag och tekniker att beskåda, skaparverkstan är i gång med full kraft!
Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s