En fredag i ateljén

Fredagar betyder oftast att jag är i min ateljé hela dagen, och det är så skönt att veta att jag har en hel dag till skapande – eller vad jag nu vill/behöver göra.
Just idag så planerar jag att gå vidare med en påbörjad tavla, men också att fortsätta jobba med skisser/utkast till nya tavlor utifrån ett bestämt tema. Jag som framförallt jobbar med intuitivt måleri där en tavla/ett motiv får växa fram snabbt eller långsamt får jobba lite extra med pressen att utgå från ett bestämt motiv/tema, men det går.
Jag söker och hittar referenser i musik, böcker, tidningar och via olika forum på nätet samt inspireras av andra konstnärers uttrycksformer i olika tekniker och material.
Kanske blir det bestämda temat skapat utifrån det intuitiva? Vi får se.
Önskar er en fin fredag!

2 reaktioner på ”En fredag i ateljén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s