Betraktelser

Sitter i min soffa och kollar in de pågående verken. Hur ska jag gå vidare? Vilka kulörer ska jag använda? Är det något som ska läggas till eller tas bort? Är det något mer motiv som gömmer sig i tavlan, eller har allt visat sig nu?

Att skapa ett konstverk är en process som måste få ta den tid som behövs. Ibland går det lätt, ibland tar det tid. Dessa två verk ni ser på bilden har tagit lång tid på sig, den främre har fått nya kulörer, den bakre kan tänkas få nya sådana.

Förr eller senare blir de klara och redo att visas för omvärlden.

Med önskan om en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s