Glad påsk!

Påskhelg och ledig tid, och eftersom jag dessutom jobbar halvtid på en skola så har jag förmånen att kunna ha påsklov. Det innebär att det finns en hel del tid för umgänge, vila, reflektion och SKAPANDE!

Jag ser fram emot att fortsätta med mina pågående verk och påbörja nya. Eftersom jag har flera aktiviteter på gång så gäller det att fylla på. Först ut är ju Kulturnatten och Konstrundan/Öppet hus där jag hoppas på många besökare. Se nuvarande plan här: https://lena-b.art/ Frågan är; ska jag jobba med ”fritt” måleri eller ska jag jobba utifrån ett tema/serie och vilka färgkombinationer ska jag använda? Kanske blir det en blandning?
Vad tycker ni? Lämna gärna en kommentar!

Med önskan om en fin påskhelg! ❤️
Mvh Lena

2 reaktioner på ”Glad påsk!

  1. Gå utifrån din magkänsla i ditt målande. Lycka till 🧑‍🎨
    Glad Påsk 🙋‍♀️☀️🐥🐣🌼💛
    Skickat från min iPhone

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s